Naujas video klipas

Artėjant trumpiausiai metų nakčiai KITAVA pristato specialiai Joninėms sukurtą dainą „Joninių laužai“ ir jos vaizdo klipą YouTube kanale:

Švintant ant Šatrijos kalno nufilmuotas vaizdo klipas sujungia senųjų baltų ir šiuolaikinio gyvenimo tradicijas – ritualai papildyti modernaus šokio elementais, o šokiui prisijungia ne tik vietos lietuviai, bet ir tautiečiai iš už Atlanto.

„Norėjosi geros dainos, tokios su cinkeliu, bet kartu išlaikant savo muzikavimo stilių. Tad gavosi geras „senosios mokyklos“ rokas su puikiu nuotaikos užtaisu, na o žodžiuose apsigyveno visos Joninės. Esame įsitikinę, kad daina „Joninių laužai“ prigis ir taps viena iš smagiausios vasaros šventės tradicijų“, – pasakoja vienas iš grupės „Kitava“ įkūrėjų Kęstutis Stoškus.

Daugiau informacijos apie mūsų naująją dainą, prisijungusius šokėjus, nuotykių kupiną filmavimą ir tikriausiai pirmąjį bosine gitara grojantį Joninių laužą rasite pridėtame pranešime.

Jei įdomu sužinoti daugiau, rašykite, skambinkite, mielai papasakosime ne tik apie savo kūrybą, bet ir gražias Joninių tradicijas.

Tuo pačiu dėkojame visiems prisijungusiems ir džiaugiamės, kad Saulės miestas puoselėja Joninių tradicijas ir moka linksmai šventes švęsti. „Kitavos“ klipe šoka: liaudiškų šokių kolektyvas LIUOKSINIS (vad. Asta Rimkuvienė), tautinių šokių kolektyvas ŠĖVULIS (vad. Greta Šveikauskaitė), Šiaulių kultūros centro choreografijos studija AUŠRELĖ (vad. Vita Adomėnaitė-Butnorienė), Astos Rimkuvienės vadovaujami: kantri ir linijinių šokių klubas BRANDI KAVA, liaudiškų šokių grupė DOBILAS bei Salduvės progimnazijos mokytojai, Medicininių tyrimų laboratorijos MEDICINA PRACTICA darbuotojos (filialo vad. Neringa Katutienė), ZUMBA FITNESS komanda (trenerė Emilija Ruškytė), lopšelio-darželio DRUGELIS auklėtiniai (muzikos vadovė Vaiva Pocevičienė), Šiaulių technologijos centro studentai (vad. Indrė Stanaitytė).

Joninių_koncerto_Jonavoje_akimirka_KITAVAJoninių_koncerto_Šventojoje_akimirka_KITAVAKlipo_filmavimo_akimirka_KITAVA (1)Klipo_filmavimo_akimirka_KITAVA (2)Klipo_filmavimo_akimirka_KITAVA (3)Klipo_filmavimo_akimirka_KITAVA (4)